ABC Samenkomsten

Er zit in het ABC gebouw een winkeltje, deze is geopend tijdens onze samenkomsten. In het winkeltje kunt u leuke kado artikelen kopen voor jong & oud. Ook worden er Bijbels, boeken, kaarten, DVD's en CD's verkocht. Wanneer er een nieuwe Opwekkings CD uitkomt, zorgt het winkeltje dat u deze meteen kunt aanschaffen. Wilt u bepaalde muziek of boeken hebben, die wij niet in de winkel aanwezig zijn, wordt er gekeken of deze besteld kan worden. 

De opbrengt die het winkeltje genereerd is ten behoeve van ABC Samenkomsten. Iedere keer wordt hier weer een mooi bestemming voor gezocht.


Ieder jaar organiseren wij een gezellig en ongedwongen samenzijn met elkaar. Meestal gaan wij wanneer het weer dit toelaat, na de samenkomst met elkaar naar het IJsselmeer. Hier kunnen de kinderen lekker zwemmen en spelletjes doen, terwijl de rest gezellig met elkaar zit op de zelf meegebrachte stoelen. Iedereen neemt wel iets mee: een kleed, een spelletje, wat lekkers, oid. ABC zorgt voor heerlijke frisse salades en vlees voor op de barbecue.


Een paar keer per jaar is de samenkomst anders dan anders. Er worden aan verschillende gelegenheden extra aandacht geschonken, denk hier bij aan:

Elke week verzorgen wij de uitgifte van voedselpakketten voor de voedselbank in de regio Medemblik. Dit doen wij in samenwerking (als uitgiftepunt) met de voedselbank van Hoorn. De pakketten worden in Hoorn klaargemaakt en naar ons gebracht. ABC Samenkomsten verzorgt de uitgifte aan de klanten van de voedselbank.