ABC Samenkomsten

Het is erg belangrijk om te groeien in geloof. Hier ben je de rest van je leven mee bezig. Er bestaat niets iets van: "Die is er nog lang niet" of: "Die is er al!". Gods woord: de Bijbel, is onuitputtelijk en helpt ons elke dag om Hem beter te leren kennen.

 

De Bijbel is een krachtig boek. In de Bijbel zelf staat: "Want levend en krachtig is het woord van God, en scherper dan een tweesnijdend zwaard: het dringt diep door tot waar ziel en geest, been en merg elkaar raken, en het is in staat de opvattingen en gedachten van het hart te ontleden." Hebreeën 4: 12

 

Er zijn verschillende manieren om te groeien in geloof en ABC Samenkomsten wil je daar graag bij helpen, zoals met:

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

Kringen zijn kleine groepen mensen die regelmatig bij elkaar komen. Elke kring heeft zijn eigen opzet en inhoud. Je kunt zelf kiezen aan welke kring )of meerdere kringen) je mee wilt doen.

Regelmatig organiseren we verschillende cursussen bij ABC Samenkomsten. Soms doen we dat samen met andere kerken of instanties. Ook zijn er via internet verschillende cursussen die je op je eigen tijd en tempo kunt volgen.