ABC Samenkomsten

Regelmatig organiseren we verschillende cursussen bij ABC Samenkomsten. Soms doen we dat samen met andere kerken of instanties. Ook zijn er via internet verschillende cursussen die je op je eigen tijd en tempo kunt volgen.

De Alpha biedt je de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Meer dan elf miljoen mensen wereldwijd hebben met veel plezier Alpha gevolgd. In Nederland gingen ruim 150.000 mensen je voor. De cursus bestaat meestal uit tien doordeweekse avonden en een weekend weg.

Regelmatig starten wij nieuwe bijbelstudies. Elke keer met verschillende onderwerpen of thema's. Soms een bijbelboek, soms een een prachtige rondreis door de hele Bijbel.
Als je deze avonden bezoekt helpt het je orde te brengen in je gedachten over de Bijbel. Hoe is de doorgaande lijn. Wat zijn de tijden waarin alles plaatsvond. Waar liggen de belangrijkste zaken verborgen. Wat zijn profeten en wat is profetie. enz.

Waarvoor leef ik op aarde? Deze cursus begeleid u tijdens een geestelijke reis van veertig dagen. Sterke, dynamische antwoorden, hedendaags en 'snapbaar' voor iedereen. 

Ontdek jouw doel in 6 weken! Aan het eind van deze reis zult u weten wat Gods doel met uw leven is en zult u het grotere plaatje kennen - u zult begrijpen hoe alle stukjes uit uw leven in elkaar passen.

 

De cursussen hieronder worden aangeboden door verschillende organisaties. ABC Samenkomsten is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Deze cursussen zijn wel door ons geselecteerd en worden door ons aanbevolen.